Hei! I dag tenkte jeg å vise dere hva jeg bruker til å sminke meg med til hverdag. Jeg bruker ikke så veldig mye da. Det som er viktigst for meg er at sminke for huden MÅ puste fordi hvis ikke får jeg masse urenheter. Siden jeg har en del urenheter fra før, så er jeg veldig nøye på dette. Prisen på mye av det vet jeg ikke, men tror nok alt er å få tak i.

1. Siden jeg bruker en veldig sterk krem som jeg har på i ansiktet om natten (for urenhetene mine), så renser jeg huden om morgenen for å få det av. Merket på rensen heter LA ROCHE-POSAY. Jeg bruker bare en pad og denne rensen. Man trenger ikke engang å vaske ansiktet etterpå.

2. Videre tar jeg på en fuktighetskrem siden jeg har renset, og den er også fra merket LA ROCHE-POSAY. Det som er så fint med denne kremen er at man ikke ser så glinsende ut i ansiktet som man gjør av en del andre fuktighetskremer.3. Jeg bruker en vippetang før jeg skal påføre maskara fordi jeg synes det blir finere, OG fordi jeg føler at det blit enklere å ta på maskara da. :) Maskaraen jeg bruker heter "hyptnose", og er fra Lancome. Vippene blir ikke klumpete, men tynne og akkurat passe avstand mellom hverandre. 
4. Før jeg legger farge på øyebrynene, bruker jeg noe som heter "eyebrow fix" som er en slags gele du legger på brynene for at de skal ligge slik du vil ha dem. Den jeg har er fra H&M og kostet ikke veldig mye. :)

5. Øyebrynspennen min er fra Sensai. Den er i den perfekte fargen for meg. Mine bryn er liksom ikk helt brune, men heller en blanding av grått og brunt, så mange øyebrynspenner som jeg har prøvd før har vært alt for brune for meg, men denne her, den er perfekt i fargen. Omtrent akkurat som mine egne faktisk. Den har en børste på den ene siden, og en blyant med farge på den andre. Den børsten er genial, for hvis du har fått litt mye farge på, og det ikke ser så veldig naturlig ut lenger, så bare bruker du kosten litt, og da blir brynene litt lysere. :) Jeg bruker øyebrynspenn  for å gi brynene slik fasong jeg vil ha, og for å få litt mer farge på dem.

6. Nå er det tid for pudder. Først bruker jeg et foundation pudder fra bareMinerals. Pudderet er som en slags foundation som skal dekke urenheter og slikt, men jeg får ikke det helt til, haha. Med dette pudderet jeg har, så må jeg passe veldig på at jeg ikke tar for mye på kosten på en gang, for da blir jeg helt hvit. Så, for å dekke til urenhetene mine så må man jo ha ganske mye pudder på, og det tar jo da litt tid, og jeg tror problemet er at jeg ikke bruker så lang tid på dette om morgenen fordi jeg nesten alltid har dårlig tid. Pudderet har også solfaktor 20, og det er jo ikke dumt det.  Fargen jeg har heter R170. Jeg bruker en kost som også er fra bareMinerals.

7.  Oppå det første pudderet bruker jeg et litt mørkere. . Fargen jeg har heter 30 Almond. Jeg bruker dette som et solpudder oppå det første, men det er egentlig et foundation pudder dette også. Dette er et løst pudder. Jeg bruker en ganske stor kost som dere ser. Den kosten som er helt til høyre bruker jeg til å markere skinnbeina med. 

8. Og sånn blir resultatet:Håper dere likte innlegget! ♥

 

 
Hananh Strand
Hei! Mitt navn er Hannah, og jeg er en 13 år gammel jente. På bloggen skriver jeg om hva som skjer i mitt liv og om hva som enn faller meg inn å skrive om. :)

http://instagram.com/hannahdalsrenarkiv


· Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · September 2013 · August 2013 · Juni 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012


kategorier


· Bake · Blogg · Hverdag · Inspirasjon · Nelly favoritter · Outfit · Sminke


linker


· blogg.no · Få din egen blogg!


Design


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits