Hei fine folk!♥

Da jeg våknet i dag, lå jeg i sengen i to timer etter det! Jeg lå og var skikkelig redd, fordi det hørtes ut som det var en person inne på rommet ved siden av der jeg sover, og jeg var jo alene hjemme! Jeg begynte å vurdere om jeg skulle klatre ut av vinduet, men droppet det, haha. Så, du kan tro jeg var spent da jeg stakk hodet inn i døråpningen til det rommet. Men, det var heldigvis ingen der da. :-) Jeg er jo ganske lettskremt når jeg hører lyder i huset, når jeg er alene hjemme, håper ikke jeg er den eneste? Til frokost lagde jeg meg havregrøt for første gang faktisk. Eller, når jeg drar på skolen, pleier jeg å spise havregrøt, men da er det sånn pose greie. Ble ganske godt, selvom jeg ikke er noen superkokk. :-) Gjett hva? Jeg har filmet en video, som jeg skal legge ut senere i dag! Hvordan video tror dere det er? 
 

Hei dere♥

Jeg nevnte at jeg skulle til USA og på cruise i sommerferien? Jeg hadde det i hvert fall helt fantastisk, og opplevde mange nye steder! Så, denne ferien har for å si det sånn: vært helt innafor.Jeg holder på og skrive et innlegg om turen nå, som mest sannsynlig kommer ut i morgen. Og hvis dere ønsker det, så kan jeg få til en innkjøpsvideo, men hvis den ikke er ønsket, så kommer jeg nok ikke til å lage den.Her kommer en liten oppdatering til dere: Jeg  kom hjem forrige tirsdag, så har vært hjemme i 1 uke nå. Eller, jeg har ikke akkurat vært hjemme, i helgen var jeg i Sverige hos noen venner. Det er jo ikke så mange som er hjemme nå, meen har heldigvis rukket å møte de som er det. Har ikke egentlig noen flere planer for sommerferien, det er jo tross alt skole snart (æææ) . Og på fredag som kommer Amalie hjem (amaliekvam.blogg.no)! Har gledet meg såå til å se henne, fordi i hele sommerferien, så har det vært sånn at når den ene er hjemme, så er den andre et annet sted, så har ikke sett henne siden nest siste skoledag! Det er aaalfor lenge. 

 


Hei dere!
Er det noen av dere som er lei av å bare ha vanlige brødskiver med kjedelig pålegg på til skolemat? I så fall, så skal jeg vise deg en veldig god og sunn sandwich som du kan ha med på skolen. Fikk smake denne sandwichen hos Amalie, og jeg syntes den var SUPER god :)

Det du trenger:

De grove trekant formede plarbrødene ♥

Ost ♥

Skinke ♥

Agurk ♥

Tomat   ♥

Avokado  ♥

Paprika ♥

Salat ♥

Ffor at ikke polarbrødene ikke skal bli helt ekle i matpakken, så kan det være lurt å pakke grønnsakene og salaten sammen, og osten og skinken sammen, i plastfolie. Så legger du på alle ingrediensene på polarbrødet på skolen, og dermed har du en kjempe god sandwich! :) Det kan jo være mer praktisk kanskje å lage dette til frokst eller lunsj for da kan du legge alt det som skal være på sandwichen med en gang. 

 
Hananh Strand
Hei! Mitt navn er Hannah, og jeg er en 13 år gammel jente. På bloggen skriver jeg om hva som skjer i mitt liv og om hva som enn faller meg inn å skrive om. :)

http://instagram.com/hannahdalsrenarkiv


· August 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · September 2013 · August 2013 · Juni 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012


kategorier


· Anbefalinger · Bake · Blogg · Hverdag · Innkjøp · Inspirasjon · Nelly favoritter · Oppskrifter · Outfit · Sminke · USA 2014


linker


· blogg.no · Få din egen blogg!


Design


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits