Hei! Tenkte jeg skulle fortelle litt om dette laderdekslet. Det er jo først og fremst helt genialt. For sånne som meg ( som nesten aldri har noe særlig strøm på mobilen ) er jo dette en genial løsning.  Hvis du har ladet opp dekselet på forhånd så er det meningen at det skal gi deg (hvis du har 0%) 100%. Men, såklart hvis du bruker den mens den lader så kommer den jo ikke helt opp i 100%.

Et lite eksempel på at jeg er veldig glad for å ha dette var på onsdag da  jeg hadde 0% og skulle snart dra på et lagersalg, og jeg hater å ikke ha strøm fordi da føler jeg at jeg ikke helt får me meg hva som skjer på sosiale medier og sånn, haha. Men ihvertfall så visste jeg at jeg hadde ladet opp dekselet på forhånd, så i dag var dette helt perfekt. Jeg satte dekselet på, og ikke lenge etter var jeg ute av huset, og hadde ikke noen lademuligheter bortsett fra den geniale oppfinnelsen. Mens jeg var på salget så jeg at jeg hadde fått 67% allerede! Så, hvis du ikke allerede har dekselet, så burde du kjøpe det! Mitt deksel er kjøpt i Thailand, og kostet nok litt mindre enn det gjør her hjemme i Norge. Her er en link hvor du kan få kjøpt til 4 og 4s: DEKSEL. Her er til iPhone 5 og 5s: DEKSEL. Telefonen blir jo en god del tjukkere og lengre når man får på dekselet, men det får vel gå, i og med at det er så? hva kan jeg si? genialt? haha. ♥

Hei dere!
Er det noen av dere som er lei av å bare ha vanlige brødskiver med kjedelig pålegg på til skolemat? I så fall, så skal jeg vise deg en veldig god og sunn sandwich som du kan ha med på skolen. Fikk smake denne sandwichen hos Amalie, og jeg syntes den var SUPER god :)

Det du trenger:

De grove trekant formede plarbrødene ♥

Ost ♥

Skinke ♥

Agurk ♥

Tomat   ♥

Avokado  ♥

Paprika ♥

Salat ♥

Ffor at ikke polarbrødene ikke skal bli helt ekle i matpakken, så kan det være lurt å pakke grønnsakene og salaten sammen, og osten og skinken sammen, i plastfolie. Så legger du på alle ingrediensene på polarbrødet på skolen, og dermed har du en kjempe god sandwich! :) Det kan jo være mer praktisk kanskje å lage dette til frokst eller lunsj for da kan du legge alt det som skal være på sandwichen med en gang. 

 Hei igjen!

For noen dager siden så sa jeg jo at jeg skulle på Skaugumsåsen med Amalie. Vi dro dit, og det var mye brattere enn det jeg trodde, haha. Noen ganger på veien ned ,måtte jeg till og med sette meg på huk å skli ned, men det var en helt fantastisk utsikt! Det var helt utrolig. Flinke Amalie tok med seg kamera, så vi fikk tatt noen bilder og her er noen av de:
Hellu, i dag har vi holdt presentasjonen om vårt bidrag i Grundercampen. Først hadde vi generalprøve foran våre to kontaktlærer. Og dene ene læreren er norsklæreren vår, så var dette en sjanse (for de som ikke er så muntlig i timene) for å påvirke norsk muntlig karakteren vår. Neste gang var det ikke generalprøve, da var det alvor. Når vi kom inn døra satt det en jury der, bestående av en mann og en dame. Vi holdt presentasjonen vår og jeg klarte selvfølgelig å glemme hva jeg skulle si, så det gikk ikke så veldig bra for min del. Etter at alle på trinnet hadde holdt presentasjon, skulle de 6 beste gruppene holde presentasjonen sin foran hele trinnet! Vi på min gruppe var helt sikre på at ikke vi var en av de , haha. Men, vi var faktisk det! Jeg ble helt tomat i ansiktet når de ropte opp navnet til gruppen vår, og jeg var kjempe nervøs for å snakke foran hele trinnet. Heldigvis så var jeg ikke helt rød i fjeset når jeg snakket. Videre, når alle de 6 gruppene hadde holdt presentasjon, skulle juryen plukke ut 2 av dem som skal presentere oppgaven sin i kulturhuset neste fredag, og da skal de kjempe mot andre skoler. Vi ble desverre ikke tatt ut til det. 

Haha, men nok om det. Vi fikk tilbake to prø-ver i dag! RLE-prøven følte jeg ikke hadde gått så sykt bra, så jeg forventet egentlig en 4- ellerno, men så fikk jeg 5- og dable jeg kjempe glad! :) Vi fikk også tilbake mattetentamen, men den får vi ikke karakter på enda. Amalie så i gjennom den, og vhun tror jg kommer til å få en 5´er, hun vedder faktisk penger på at jeg får det.

 På skolen var de 8. trinn som skal starte til høsten på besøk. Jeg husker kjempe godt når jeg var og besøkte skolen min for ca. 1 år siden, men det føles virkelig ikke så lenge siden! Nå er jeg hos Amalie, og vi har ikke gjort noe frem til nå, men nå skal vi på butikken å kjøpe karbonadedeig til middagen som vi skal lage etterpå. Kanskje jeg skal legge ut oppskrift? Det er en meksikansk gryte i sånne fajitas lumper-skåler (noe nye greier). 
 
HER // HER // HER HER // HER // HER

 HER // HER // HER

 

 
Hananh Strand
Hei! Mitt navn er Hannah, og jeg er en 13 år gammel jente. På bloggen skriver jeg om hva som skjer i mitt liv og om hva som enn faller meg inn å skrive om. :)

http://instagram.com/hannahdalsrenarkiv


· Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · September 2013 · August 2013 · Juni 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012


kategorier


· Bake · Blogg · Hverdag · Innkjøp · Inspirasjon · Nelly favoritter · Outfit · Sminke · USA 2014


linker


· blogg.no · Få din egen blogg!


Design


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits