Hei ♥

For noen dager siden var jeg jo på et lagersalg, dóg derifra fikk jeg med meg to søte sommerkjoler hjem. :) Begge kjolene er altså fra Anouska. Jeg fikk endelig kjøpt  meg en maxi kjole! Jeg har hatt lyst på det veldig lenge nå, og endelig fant jeg en, og den er kjempe fin! De hadde den i tre forskjellihge farger, og jeg prøvde de forskjellige kjolene hvertfall en gang hver, haha. Det var ganske vanskelig å bestemme seg, men til slutt gikk jeg for den som det er bilde av nedenfor. Den er i silke og er veldig deilog og behagelig å ha på.  Den er altså grønn øverst, så blå, og lilla nederst.Beklager dårlig kvalitet p dette bilde :(Den andre kjolen er en lys oransje kjole. Når jeg har belte på den, går den til rett over knærne mine.  Stroppene på skulderne knytes sammen. Jeg elsker denne fargen, og den blir enda finere når man er brun. :) 

Hva synes dere?
Hananh Strand
Hei! Mitt navn er Hannah, og jeg er en 13 år gammel jente. På bloggen skriver jeg om hva som skjer i mitt liv og om hva som enn faller meg inn å skrive om. :)

http://instagram.com/hannahdalsrenarkiv


· Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · September 2013 · August 2013 · Juni 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012


kategorier


· Anbefalinger · Bake · Blogg · Hverdag · Innkjøp · Inspirasjon · Nelly favoritter · Oppskrifter · Outfit · Sminke · USA 2014


linker


· blogg.no · Få din egen blogg!


Design


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits