Hei dere♥

Jeg nevnte at jeg skulle til USA og på cruise i sommerferien? Jeg hadde det i hvert fall helt fantastisk, og opplevde mange nye steder! Så, denne ferien har for å si det sånn: vært helt innafor.Jeg holder på og skrive et innlegg om turen nå, som mest sannsynlig kommer ut i morgen. Og hvis dere ønsker det, så kan jeg få til en innkjøpsvideo, men hvis den ikke er ønsket, så kommer jeg nok ikke til å lage den.Her kommer en liten oppdatering til dere: Jeg  kom hjem forrige tirsdag, så har vært hjemme i 1 uke nå. Eller, jeg har ikke akkurat vært hjemme, i helgen var jeg i Sverige hos noen venner. Det er jo ikke så mange som er hjemme nå, meen har heldigvis rukket å møte de som er det. Har ikke egentlig noen flere planer for sommerferien, det er jo tross alt skole snart (æææ) . Og på fredag som kommer Amalie hjem (amaliekvam.blogg.no)! Har gledet meg såå til å se henne, fordi i hele sommerferien, så har det vært sånn at når den ene er hjemme, så er den andre et annet sted, så har ikke sett henne siden nest siste skoledag! Det er aaalfor lenge. 

 Hei!

Jeg har en liten nyhet til dere! Jeg skal nemlig fargw håret! Ikke veldig mye mørkere, men litt. Grunnen til at jeg velger å gjøre dette, er fordi håret mitt blir så UTROLIG fort fett. Hvis jeg dusjer håret om kvelden, så er det ikke no særlig fint lenger neste morgen. Og hvis jeg dusjer om morgenen er ikke håret noe fint lenger dagen etter. Det er mange som sier at det hjelper og ikke vaske håret så mye, at håret da ikke blir så fort fett. Til vanlig vasker jeg håret ca. annenhver dag.. Men de gangene jeg ikke vasker det så ofte, blir det veldig stygt, så jeg orker ikke å teste ut om det blir mindre fett av å vaske det sjeldnere fordi da går jeg rundt med helt forferdelig stygt hår. Når man farger håret blir det tørrere, og mange mener at håret ikke nlir så fort fett da. Så, mye av vitsen er at vi skal teste ut om håret blir like fort fett etter fargingen, som det gjør nå.

Men, jeg skal nemlig ikke farge det før etter sommerferien, rett før skolestart. Grunnen til det er at hvis jeg farger det før sommeren, kommer mye av fargen til å gå ut av håret fordi jeg bader. Så derfor venter jeg altså. 

Jeg synes ombré ser veldig fint ut, men vet ikke om jeg kommer til å kle det... Jeg synes håret til Aurora Mohn er veldig fint, skulle gjerne farget det sånn. Det kan godt hende, vi får se.Skal ikke farge håret så mørkt som på noen av disse bildene da. 


Hei dere!

I dag har det vært helt strålende vær! Kjempevarmt var det, og 20°C i vannet!! Jeg har vært på båttur i hele dag med familien. Det var veldig koselig fordi jeg har ikke gjort det på veldig lenge. Før vi dro ned til brygga, dro vi innom et bakeri, og kjøpte massa snadder som vi tok med på turen. Jeg badet også (jeg måtte jo nesten det, siden det var så varmt i vannet). Hva har dere gjort i dag?  

♥Drømmehuset♥

 Hei!
Nå nærmer sommerferien seg med stormskritt, og det er egentlig helt sykt hvor fort dette skoleåret har gått. Husker den første skoledagen i 8. veldig godt! Men, det var egentlig ikke det jeg skulle snakke om. Det jeg skulle snakke med dere om er den såkalte "sommerkroppen". Min sommerkropp er nok ikke klar før i 2020 eller noe sånt. Men uansett, har noen av dere sett den " 30 days abs challenge"? Det er noen øvelser man gjør i 30 dager. Øvelsene øker i antall for hver dag, og innimellom er det fridager. Vitsen med denne var at man skulle starte 1. Juni, men det droppet jeg, Jeg har planer om å starte i dag da. Siden det ikke er så mange forskjellige øvelser, så kommer jeg nok til å legge på noen fler. Ellers hadde jeg tenkt til å bli flinkere å dra ut å jogge, men den tanken må jeg nok la bli liggende en liten stund. Jeg har nemlig tråkket skikkeilg over på ankelen for 3 uker siden, og den er fortsatt ganske hoven. Det er nok litt min feil også fordi jeg har ikke vært så veldig forsiktig med den mens den har vært skadet. Da hevelsen nesten hadde gått ned, klarte jeg å vrikke den på nytt for 1 uke siden. :( skal i hvertfall få gjort den "challenge'n" og litt til. så håper på at sommerkroppen blir litt bedre enn det den ser ut som nå...Siden jeg la ut et sminke-innlegg i går, så rakk jeg ikke å skrive noe mer. Deerfor har jeg ikke fortalt noen av dere om dagen min igår. Vi var på stranda med hele trinnet, hele dagen. Det var jo bare utrooolig deilig! :) Siden jeg ikke er en så veldig bade engel, så trodde jeg selv at jeg ikke kom til å bade. Haha, men det gjorde jeg faktisk! og ganske lenge også. Det var veldig deilig og forfriskende. Vi hadde med oss blandt annet fruktsalat, kjeks og saft, og vi grillet også pølser. Det var en utrolig deilig dag, og vi slutta klokken ett. Så tok Emma og jeg bussen fra stranda og hjem til meg. Senere dro vi til Amalie og Mina, og Maria kom også. :) På kvelden dro Emma, Maria og jeg hjem til meg. Vi så på fillm og spiste is på natta, haha. De overnattet hos meg, og vi våkna ikke før nesten halv tolv! Vi sto opp og spiste deilig frokost. Emma og jeg dro til Sandvika storsenter med Amalie og Mina og var der en god stund. Emma dro hjem før oss derfra, så da dro resten hjem til Amalie. Hos Amalie gjorde vi ingenting, haha. Men nå må jeg nesten gå fordi jeg skal spise middag. :) 


Hei igjen!

For noen dager siden så sa jeg jo at jeg skulle på Skaugumsåsen med Amalie. Vi dro dit, og det var mye brattere enn det jeg trodde, haha. Noen ganger på veien ned ,måtte jeg till og med sette meg på huk å skli ned, men det var en helt fantastisk utsikt! Det var helt utrolig. Flinke Amalie tok med seg kamera, så vi fikk tatt noen bilder og her er noen av de:
Hellu, i dag har vi holdt presentasjonen om vårt bidrag i Grundercampen. Først hadde vi generalprøve foran våre to kontaktlærer. Og dene ene læreren er norsklæreren vår, så var dette en sjanse (for de som ikke er så muntlig i timene) for å påvirke norsk muntlig karakteren vår. Neste gang var det ikke generalprøve, da var det alvor. Når vi kom inn døra satt det en jury der, bestående av en mann og en dame. Vi holdt presentasjonen vår og jeg klarte selvfølgelig å glemme hva jeg skulle si, så det gikk ikke så veldig bra for min del. Etter at alle på trinnet hadde holdt presentasjon, skulle de 6 beste gruppene holde presentasjonen sin foran hele trinnet! Vi på min gruppe var helt sikre på at ikke vi var en av de , haha. Men, vi var faktisk det! Jeg ble helt tomat i ansiktet når de ropte opp navnet til gruppen vår, og jeg var kjempe nervøs for å snakke foran hele trinnet. Heldigvis så var jeg ikke helt rød i fjeset når jeg snakket. Videre, når alle de 6 gruppene hadde holdt presentasjon, skulle juryen plukke ut 2 av dem som skal presentere oppgaven sin i kulturhuset neste fredag, og da skal de kjempe mot andre skoler. Vi ble desverre ikke tatt ut til det. 

Haha, men nok om det. Vi fikk tilbake to prø-ver i dag! RLE-prøven følte jeg ikke hadde gått så sykt bra, så jeg forventet egentlig en 4- ellerno, men så fikk jeg 5- og dable jeg kjempe glad! :) Vi fikk også tilbake mattetentamen, men den får vi ikke karakter på enda. Amalie så i gjennom den, og vhun tror jg kommer til å få en 5´er, hun vedder faktisk penger på at jeg får det.

 På skolen var de 8. trinn som skal starte til høsten på besøk. Jeg husker kjempe godt når jeg var og besøkte skolen min for ca. 1 år siden, men det føles virkelig ikke så lenge siden! Nå er jeg hos Amalie, og vi har ikke gjort noe frem til nå, men nå skal vi på butikken å kjøpe karbonadedeig til middagen som vi skal lage etterpå. Kanskje jeg skal legge ut oppskrift? Det er en meksikansk gryte i sånne fajitas lumper-skåler (noe nye greier). 
 Hei dere! I dag startet vi med noe som heter grundercamp på skolen. Det er et "oppdrag" vi fikk som vi har jobbet med i dag og litt i morgen og så skal vi presentere det foran en jury. Dette året var temaet for campen "et friskere Asker". Så, vi fikk velge mellom to oppgaver. Den 1. oppgaven var å finne på 5 sunne lusnjer man kan kjøpe på skolen. Hvis man valgte denne oppgaven måtte man regne ut hvor mye de forskjellige matvarene kostet, og slikt. Vi jobbet i grupper, og min oppgave valgte oppgave 2 som er at man skal finne på en aktivitet som ikke er drevet av voksne.  Vi rakk å bli ferdig med både plakat, power point og manus til presentasjonen i dag, så i morgen frem til vi skal presentere så skal vi bare øve, øve, øve. :) Juryen trekker ut noen vinnergrupper fra skolen min, så skal de videre konkurrere om 1. plassen mot de som har vunnet fra andre skoler i asker, og 1. plassen er på hele 5000kr.

Nok om det. I dag skal jeg på et lagersalg til en butikk som heter Anouska. De selger veldig mye fint som blant annet denne fine toalettmappen og dette sengeteppet. :)  

//Hva skal dere i dag?

Hei folks! Vi så på film i 2 timer på skolen i dag, og jeg holdt seriøst (det er ikke tull) på å sovne. Har det skjedd med dere også? haha. Etter skolen var ferdig dro Maria, Emma og jeg hjem til meg. Vi tok noen fine bilder, og her er noen av de:
Var ikke den marihøna søt??

Og nå har vi nettop laget boller. Maria dro for en stund siden fordi hun hadde noen andre planer (populær jente assa). Siden vi ikke har så god tid, brukte vi en ferdigpose fra møllerens.  

Etterpå skal Amalie og jeg på tur til Skaugumsåsen som er Asker sitt høyeste punkt, så det blir koselig. Det er veldig fin utsikt der også. :)

♥♥

 Må si det har vært utrolig deilig å ha en sånn langhelg! Har knapt vært hjemme siden torsdag, haha. Dette er langhelgen min kort oppsummert: på torsdag dro jeg og noen venner til vollen, på fredag var vi en gjeng som dro til oslo, og da ble en topp fra zara med meg hjem. :) På fredagen overnattet Mina og jeg hos Amalie, og i går surra vi rundt hele dagen også overnattet Amalie, Rebecca og jeg hos Mina. ? I dag har jeg ikke gjort stort. Har hjulpet Amalie med designet på bloggen hennes (amaliekvam.blogg.no) og tatt litt bilder med henne og Maria. Jeg kjenner nå at jeg ikke har så veldig lyst til å dra på skolen i morgen, hadde begynt å få en følelse av at dette var sommerferien, haha. 

Vi har tatt utrolig mte bilder denne helgen, så jeg bare slenger med noen her :)

 


 Hei dere♥

Denne uka har ikke vært spesielt gøy? Har ikke hatt det helt topp på vennefronten, og i tilleg to prøver som kunne gått bedre enn det de gjorde. Men, sånn er det vel bare, alle dager kan ikke være like bra? Har egentlig hatt en ganske chill dag i dag bortsett fra RLE prøven da,  fordi vi gjorde bare noen oppgaver på pc etter prøven og frem til liunsj og etter lusnjen hadde vi utetime og deretter quiz. :) Tror jeg skal møte noen venner etterpå, men er ikke helt sikker. Vi snakkes ♥

Bildet er fra sommerferien♥

//Hva skal dere i sommer?

Hei♥

Sorry for at jeg ikke fikk lagt ut noe i går, og grunnen til det er at jeg ikke klarte å logge meg inn på bloggen, verken på teefon eller nett. ? jaja. I dag har det ikke skjedd noe, og jeg har ingen planer for resten av dagen heler. Vi får se hva som skjer. :) // Hva skal dere i dag?Hei, adde spanskprøve i dag og den gikk faktisk overraskende bra! Slet veldig med å lære meg verb som despertarse, secarse, levantarse++ I dag har jeg jobbet med en norsk oppgave som jeg trodde at jeg måtte sitte hele dagen og jobbe med, men siden jeg byttet til en enklere oppgave tok det ikke så lang tid, og det var veldg deilig. Nå er jeg hos tanta mi fordi m amma ikke kommmer hjem før i kveld. I morgen drar jeg til Hemsedal med pappa, og kommer ikke til å ha med meg pcen, så da  kommer det til å bli mobil blogging, håper det gåt greit? Nå er det bestemt, jeg skal prøve å starte på cheerleading. Lurer på hvordan det kommer til å gå... 

//Hva har dere gjort i dag?
Hei, tenkte å vise dere noen ting jeg kjøpte på lørdag. Er litt lei av noe av de sommerklærne jeg har, så det hjelper veldig med noe nytt. Blir også veldig glad når jeg finner noe jeg liker. Hensikten ved at jeg kjøpte dette er jo fordi jeg snart skal till Thailand, ellers så ville jeg nok ikke ha kjøpt sommerklær midt på vinteren. Gleder meg veldig til å bruke det. Alt er fra Bik Bok. ♥Likte dere det?


Hei ♥

i dasg startet ikke skolen før fem på ti, og det er så deilig! Hadde naturfagsprøve i dag, og overraskende nok, så gikk det ganske bra. Håper det blir en 5´er. Og neste prøve er allerede i morgen, og innen fredag så skal jeg levere en norsk oppgave som jeg så vidt har fått begynt på, så i dag og i morgen blir det nok mye skolearbeid som må gjøres, men motivasjonen min akkurat nå er at om litt over en uke skal jeg til Thailand! Det skal bli deilig, to uker med sol og varme. :) Har rukket å se resten av Mean Girls 2 i dag som jeg startet på i går og øvd litt til spanskprøven i morgen. Jeg krysser fingrene for at prøven går bra. ♥

//Hva skal dere i vinterferien?

 Hei?

Denne uka har det ikke skjedd noe spesielt egentlig, bortsett fra at vi har fått karakterkortet. Det er nok noen fag jeg skal prøve å kpmme opp en karakter på. Ellers så blir jeg gal av å ikke gå på noen aktiviteter etter skolen, så nå har jeg tenkt å prøve ut cheerleading. Så nå tøyer jeg hver dag for å komme ned i spagaten. Har faktisk merket at jeg har blitt litt mykere. :) Dere har kanskje sett at jeg har fått nytt desgin på bloggen? Det er ikke så veldig annerledes enn det forrige. Klarte å få til en midertidig header. har vært  inne på noen nettsider og funnet en del ting jeg ønsker meg og lagde en liten kollasj av det. Tingene på bildet er fra victorias secret, juicy couture, abercrombie, eller nelly.com. 

haha, vet at den ene tingen har kommet to ganger, men det var virkelig ikke meningen.  :)Nå er helgen snart over allerede og det er skole snart, hvorfor kunne ikke helgen vært litt lenger? Men ja, i dag har jeg vært sammen med Amalie. Vi gjorde omtrent ingenting, vi så på litt av high school musical 3 og litt av en annen film som jeg ikke vet hva heter. Som dere kankje har lagt merke til, så har jeg fått meg ny header. bildet har liksom blitt dratt ut til sidene, så nå har jeg veldig bredt ansikt, haha. jeg ikke no på å lage header, men lagde en fordi jeg ikke lenger vil ha bilde av en leppestift som var på designet fra før. Har egentlig ingenting å blogge om... Noen forslag? Ellers i morgen så skal jeg være med Amalie etter skolen.♥

 

                                        


 Hei, i dag var jeg på bowling med Mina, Vilde og Maria. Vi spilte tre serier og siden jeg er så god (NOT) så vant jeg ingen av de, haha.Resten av kvelden skal jeg bare slappe av og spise taco og se på idrettsgalaen tipper jeg. Ellers så har jeg ingen planer for i morgen. Hva har dere gjort i dag? :)

Jeg var klumpen hvis dere lurte. :)
//Hva har dere gjort i dag?Kom hjem fra Trondhjem i går.Har hatt det super koselig der oppe. ♥  Var også ganske fint vær der. På lørdag spiste vi lunsj på en Egon resturant som lå i et tårn! Det var syyykt høyt, men ikk nok med det, resturanten snurret rundt! Satt og så utover hele Trondheim mens jeg spiste lunsj, haha :) Var jo selvfølgelig i Nidarosdomen også. Kirken er utrolig fin. Det var også en sånn greie at man kunne gå på nattevandring i kjeller på kirken eller noe sånt. Hadde jeg aldri turt for å si det sånn! Har hatt en veldig fin helg med familien min. ♥ Skal på skoletur på onsdg og sove i telt til fredag på Vestlia, kommer et innlegg om det senere, Sitter å propper i meg halstabletter fordi jeg har gått rundt å hostet i hele dag og er livredd for å bli forkjøla til turen så jeg krysser fingrene for at jeg ikke blir det. Satt helt på toppen!

Utsikten fra tårnet♥

Møtte Karpe Diem på flyplassen og fikk tatt noen (dårlige) snikbilder, men det var ett som ble bra og det la jeg ut på instagram. Noen dager etterpå så la Karpe Diem ut mitt bilde på dem sin instagram! Haha, litt morsomt det da. :)
 

 Har ikke hatt noe særlig motivasjon til å blogge i det siste, men nå er det tilbake igjen. :) Her kommer en veldig morsom  og enkel måte å pimpe opp høreproppene eller laderen din. :)

Det du trenger er:

- En tapetkniv
- En lader eller hørepropper
-  Perler (Lader: 190 perler,  hørepropper: Ca. 155)
- En fjøl
- En skål

1. Bestemm farge(r) og rekkefølge.
2. Sett perlen opp og skjær et snitt i perlen. Gjør det med alle sammen.

HUSK: Skjær snittet helt ned på perlen.

3.  Stikk neglen inn i snittet på perlen, åpn den og fest den rundt ledningen.

Voila!

 Hei, i dag skal jeg på akrobatikk. Det er en slags form for turn bare med mer saltoer og sånt. Går på Holmen tropp og turn. Gikk på akrobatikk fra juk og til sommerferien i 7. klasse. Jeg kunne ikke ta salto eler stiften og jeg klarte virkelig ikke å lære meg det, men helgen etrter den siste treningen klarte jeg plutselig begge deler. haha, typisk. Så nå gleder jeg meg veldig til å vise at jeg har lært meg det.  Fikk jo trampoline litt før sommerferien også, så da kan jeg jo øve meg mer hjemme. :) Her kommer en liten video fra trampolinen, håper jeg kan bli litt bedre i månedene fremover. ♥

 Hei, skrev for litt siden at jeg hadde kjøpt en Marc Jacobs Pc-veske til macen. La ikke ut noe bilder da, så det kommer nå. Hadde ønsket meg en Pc-veske fordi den jeg hadde var altfor stor pga den var til den forrige pcen min og den var litt større. Ønsket meg en som satt inntil pcen på en måte, hvis du skjønner? Jeg hadde sett litt på nettet på sånne Marc Jacobs vesker og synes de var veldig fine. Hadde nettop åpna en butikk i Asker Sentrum som hadde sånne Marc Jacobs pc vesker. De hadde i svart og grå. Klarte nesten ikke å bestemme meg for hvilken jeg skulle ta, begge var så fine!♥ Til slutt og etter jeg hadde tenkt meg om bestemte jeg meg for å ta den svarte. ♥ 
 Blogges ♥


Hei, som dere kanskje har skjønt ut i fra overskriften så har jeg begynt å bli syk eller forkjølet da. Starta i forrige uke, det var skikkelig rart fordi i yo dager etter hverandre så fikk jeg feber når jeg kom hjem fra skolen. Er ikke det litt rart??? Men i hvert fall s¨å har jeg blitt forkjølet.... jaja. Burde kanskje gjøre noe lekser snart også. Har noen av dere sett videoen jeg la ut om Hvalstrandfestivalen? Likte dere den?♥Har lagd videoen om Hvalstrandfestivalen. Håper dere liker den! ♥Hei♥ Var som sagt på Hvalstrand Festivalen. SYKT GØY! For de som ikke var der: dere skulle vært der!. Tenkte jeg skulle lage en liten video fra festivalen til dere. Stay tuned.♥ Stian Blipp var programleder . Fikk ikke tatt bildet med han. :( Karpe Diem var også der og de var SÅÅÅÅ FLINKE! utrolig gøy og se på dem. Det dumme ved det var at det pøsregna på starten, men så ble det sol og sykt varmt utover dagen :).

  


Karpe Diem♥

Dro til pappa litt etter at jeg hadde kommet hjem fra festivalen og skulle sove der til søndag. På lørdagskvelden bvar jeg på kino og så Now you see me. AMBEFALES! På søndag var jeg på tusenfryd. ♥ Var der med mams og noen familievenner. Klarte å få med en til å ta Spin Spider, Speed Monster, Thunder Caster, Spaceshoot og Loopen. Han hadde ikke gjort noe av det før.♥ 

Måtte dra tidlig fra skolen i dag fordi jeg skulle på øyekontroll i Oslo. Etter det dro mamma og jeg til Sandvika Storsenter. har sett at folk går rundt med sånn frozen yoghurt så jeg måtte bare finne ut av hvor det lå og kjøpe meg en. :) 


 Å, den var sykt god!♥


Kjøpte også to bukser på pieces. det er sånne som er høye i livet og med glidelås bak. Elsker de buksene. Hadde sykt mange, men en etter en så har de gått i stykker i glidelåsen, så jeg hadde ikke så mange lenger.  KJøpte en svart og en mørje blå.♥

Blogges ♥
Hola! Som dere kanskje har sett så blogget jeg ikke noe i går. Det er fordi hverdagene stort sett går i det samme hver dag, men i hvert fall: det er helg! Jippi! I dag har det ikke skjedd stort. Har spist pizza med modern og nå ser vi på The Voice. I morgen skal eg på Hvalstrand Festivalen. Noen andre som skal? Kanskje vi sees :)

Blogges!<3Kom hjem fra skolen i stad. Hadde spansk i site time og skjønner nesten ingen ting av det språket der!. Noen andre som også har det sånn??? Nå sitter jeg hjemme og har ingen planer i hele dag. Kjedelig! Hvis noen vil finne på noe, så er det bare å ringe!♥ Rakk ikke å skrive om mandagen, så det gjør jeg nå: Var i Asker med Mina etter skolen. Vi dro røst på café, så tok jeg fransk manikyr på http://www.lakkbar.no. De har en sånn stand i Asker. Fikk også se portrettbilde og klassebilde.  I går var vi på skolutur, først til Semsvannet også syklet vi til forskjellige steder i Asker. Først gikk vi rundt Semsvannet skulle svare på spørsmål ( i grupper ) som vi fant svarene på på sånne informasjonstavler eller hva det nå enn heter spredd rundt semsvannet. Så syklet vi rundt på forskjellige steder i Asker og hørte på en som fortalte oss masse om historien til de stedene vi var på og sånt. Vi måtte jo skrive ned masse av det han sa, fordi vi skal lage en raport om det, og da skal vi få den første karakteren vår.♥

Og til sliutt, portrettbildet mitt. ♥
Blogges ♥ 

 

 

 Er det mulig?! Trodde vi starta 8:45, men så hadde jeg tenkt at det var en annen dag enn onsdag. Jeg hadde jo selvfølgelig vekkerklokka på 7, så dusja jeg og stelte meg. Det var først etter at jeg hadde spist frokost at jeg fant ut av at vi ikke starta før 9:45! Så nå skal jeg gå og legge meg igjen. Haha, er det mulig!Har dere sett det? Har endelig klart å legge inn kodene. Har prøvd det før å, men da klarte jeg det ikke. Tror det var fordi da tok jeg bare noen av kodene ( f. eks. maler kategori eller maler innlegg). Men når jeg hadde klart å legge inn kodene klarte jeg jo selvfølgelig ikke å legge til profilbildet av meg eller skrive hva jeg ville under profilbildet. Så på videoer, leste om hvordan man skulle gjøre det, men skjønte ikke så mye. Men jeg måtte ha profilbildet 160px i bredden og jeg klarte ikke å få det i den størrelsen verken på iPhoto eller photoshop ( Jeg skjønner nesten ingenting av photoshop, så det er vel kanskje ikke så rart?). Kom omsider på en eller annen måte inn på  http://pixlr.com/editor/ jeg klarte å få bildet i den størrelsen jeg ville. Så fant jeg ut hvordan jeg skulle skrive hva jeg ville. I stedet for å gå på rediger profil, så skulle man gå på design --> rediger --> maler.  Da klarte jeg omsider å få det til sånn som jeg ville ♥ Designet er laget av Julie Viktoria og designet er her: http://julieviktoriaa.blogg.no/1357945362_gratisdesign_5.htmlHar fått lagd videoen! (Stolt! ) Kos dere! ♥Hei, enkte jeg skulle lage en video med hvordan man lager veldig fine krøller uten krølltang. dere kan se en kort video på vine: hannahsd hvis dere vil. ♥Hananh Strand
Hei! Mitt navn er Hannah, og jeg er en 13 år gammel jente. På bloggen skriver jeg om hva som skjer i mitt liv og om hva som enn faller meg inn å skrive om. :)

http://instagram.com/hannahdalsrenarkiv


· August 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · September 2013 · August 2013 · Juni 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012


kategorier


· Anbefalinger · Bake · Blogg · Hverdag · Innkjøp · Inspirasjon · Nelly favoritter · Oppskrifter · Outfit · Sminke · USA 2014 · Video


linker


· blogg.no · Få din egen blogg!


Design


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits