Hei!

Noen ganger så er det sånn at  man virkelig ikke aner hva man skal blogge om. Har dere som blogger/har blogget følt det slikt noen gang? Det har jeg, maaange ganger. Noen dager er det ike noe spesielt som har skjedd, og man har ikke gjort noe spesielt, og da er det jo ikke no morsomt å lese om heller. Sånn som i dag, jeg har spist frokost og dusja, that´s it. Det er jo ikke gøy og lese om det? Og det blir akkurat så mye som 2 setninger å skrive om det. Og når man ikke har noe å skrive om, synker motivasjonen. Uten motivasjon er det jo heller ikke noe gøy å blogge, bare stress derimot. Når man mister motivasjon, legger man kanskje ikke ut så mange innlegg som man pleier, og da synker lesertallene, og når tallene synker så får man enda mindre motivasjon. Siden jeg er på vei dit jeg har snakket om nå, så spør jeg dere: hva skal jeg blogge om? hva synes dere det er gøy å lese om? Hva skal til for at dere klikker dere inn på bloggem dagen etter, og dagen etter der igjen osv?


Hei.
I dag våknet jeg av at telefonen ringte og at Amalie da lurte på om jeg ville bli med på stranda, så da dro vi. :) Vi ble 6 stk og vi hadde med engangsgrill, potetgull, godteri og brus, så vi koste oss skikkelg! :)Det kom noen til og da ble vi 9, så det var koselig. :) Og fysøren så varmt det har vært i dag, men jeg hadde ikke så veldig behov for å bade siden jeg badet i Spania for 2 dager siden og fordi det ikke er så veldig varmt i vannet, men det stoppet ikke alle de andre fra å gjøre det! Alle badet ikke da, så heldigvis var ikke jeg den eneste som sto på land og så på. Kom hjem for litt siden og har ikke gjort noe spesielt siden.

//Hva har dere gjort i dag?I stedet for å dra på stranda dro vi til svømmehallen. De var kos, vi var der i maaaange timer.Hei, Mina og jeg hadde tenkt til å dra på stranda, men så begynte det å tordne og regne (typisk) så nå sitter jeg her hos Mina.

Opptarering kommer senere :) <3

Hvis du ser godt nok etter på bilder så kan du se at det haglerdette har vært en veldig deilig dag, kan man vel si. Først så var trivselslederne i svømmehallen som avslutning og belønning for innsatsen. Så skulle vi på omvisning på ungomsskolen ( Risenga ). Svømmehallen ligger rett ved siden av skolen, så hele klassen kom opp til Risenga og der traff vi de andre som også skal starte i 8. klsse. Jeg er i klasse 8 A. har desverre ingen bilder fra noe av dette jeg har fortalt dere.

Her er min fine spritecola flaske som jeg har laget.

har kjøpt en donut som jeg snart skal spise :)

i går åpnet jeg den nye kameravesken min, veldig fornøyd :)

Har fått inndeler til den ene skuffen min, veldig fornøyd fordi hvis jeg ikke har det så flyter bare alt jeg har oppi den rundt når jeg lukker igjen skuffen.
Skal snart på tennis, blogges <3I går kveld var jeg i bursdag til min kjære onkel som fylte år. vi feiret med familien, så det var veldig koselig.


Veldig god bløtkakae. :)

Masse frukt, namnam. Sunt & Godt

 Ja, folkens da har jeg fått regulering...  Fikk det i går, men rakk ikke å skrive om det.

Hvorfor: 

Jeg har det på fordi jeg har et bitt som kalles dobbeltbitt som er sånn at hvis jeg lukker igjen munnen så er det ikke så stort overbitt, men hvis tannlegen klapper sammen munnen min, da er det et stort overbitt. Iforrige uke trakk jeg to tenner fordi reguleringen skal skyve tennene tilbake sånn at de to hullene som er fra de to tennene jeg har trukket ut blir borte.

Hvor lenge:

Jeg  skal ha det på i 1,5 år, skal få regulering nede også, men jeg tror ikke det blit før om ca 4 måneder.

Gjør det vondt?

Nei, tennene er bare ømme fordi de har blitt løse.

Før:  Etter: 

Jeg fikk med en sånn lilla flaske med masse ting jeg skal bruke til tennene mine

Blogges <3

 Til middag i dag spiste jeg suppe på grunn av reguleringen. Så kom Mina, vi tok mange bilder på trampolinen og inne. her er noen av bildene vi tok<3

 

 

Mina da, du har børsten feil vei... <3
Klar for bursdag<3

Snakkes<3


startett dagen med en dusj

Etterpå hadde jeg sleik og greier, og etter frokost hang mamma og jeg opp "You Look Great" skiltet og en knagg.

Før:  Etter:

også knaggen:

etter det plantet vi "gummitrær" fordi vi hadde kjøpte to sånne gummitrær frø, så det blir spennende å se om det trives i dette klimaet og om det kommer gummi ut av det.

og etter det dro vi å besøkte verdens søtetste valp, har ikke noen bra bilder fordi jeg hadde ikke med kameraet (tom for strøm, men har lagt ut video på vine: Hannahsd. når jegkom hjem igjen hoppet jeg på trampolinen, er kanskje ikke den beste på å ta triks og sånn, men prøvde i hvert fall på noe :)

mine fine "solo" slippers.

og jeg bare elsker den nye seiljakken min <3Og til slutt, her er dagens outfit:

Hva har dere gjort i dag da? <3Dette kommer til å bli et langt innlegg med masse bilder, har fått ny garderobe og soverom, tenkte jeg skulle vise dere noen bilder av det. :)
Så var det garderoben:  Jeg har overnattet hos besteforeldrene mine fra i går til i dag. når jeg kom hjem igjen åpnet jeg det nye kameraet oogså dro jeg og mamma til Asker og Smart Club, ble noe shopping... 
"You Look Great" speil fra Moodies.

Ny strand volleyball fra G-sport


Har fått seiljakke som jeg har ønsket meg så veldig!! Fra Anton Sport


Gitarstativ fra Smart Club, men den var selvfølgelig ikke til vanlig kassegitar, men til El gitar, så uflaks! :( Dagens outfit :)


Hva har dere gjort i dag? <3


 video:large

 Haha, dette er vel den første "traileren" jeg lagde på mac'en, tror videon kommer til jul. Enjoy! <3Dette er egentlig litt flaut å si... Dette kameraet fikk jeg til jul, men har ikke åpnet det før nå :OHei, nå har jeg tenkt til å ha en må gjøre video. det er bare å komme med forslag!


hvis du ikke har gjort det allerede, så burde du sjekke ut dette! Justin Bieber Official Store  


http://justinbieber.shop.bravadousa.com/Cart.aspx?target=Cart.aspx


her er det jeg ønsker meg derfra:

Hvis du går inn på nettsiden, ligger denne på headwearjeg tror denne er utsolgt!!! : (((( 

Blogges! <3

 heisann <3

var litt sent ute kanksje, men jeg skulle bytte en julegave. Ble litt shopping også da hehe. her er bilder av noe av det jeg kjøpte i går. 

fra BikBok, NOK 149 

Fra BikBok, NOK 99

Fra BikBok NOK 199

Fra BikBok NOK 199.50

Uglearmbånd fra Glitter NOK 49.90 Det andre er fra BikBok NOK 99, men jeg fikk det gratis.

LOVE!Hei, på skolen har vi lagd ting av betong, dette hjertet lagde jeg, jeg lagde også en telysholdere hvor det var plass til 3 lys på. Her er noen iPhone deksler. ??Hvordan lage denne? <33

1. Du trenger: 6 ark, saks, lim/teip, stiftemaskin og litt gavebånd.

2.  Brett arket akkurat som om du skal lage en spå og klipp av den nederste delen av arket.

3. Brett arket en gang til.

4. Så skal du klippe fem remser.

5.  Åpne den.6. Du tar den delen i midten og limers ammen, som vist på bildet ovenfor.

7. Du fortsetter med det hele veien, MEN du skal gjøre det på annenhver side.

8. Når du har laget 6 sånne,legger du dem på siden, så stifter du alle sammen ved å først stifte de ytterste ringene sammen, sånn at det blir en lang rekke, så stifter du de to siste sammen.så skal du legge du alle tuppene fra hvert  "blad" som er i midten oppå hverandre, så stifter du de sammen.

9. når du skal ha på bånd til å henge den opp, klipper du en tråd så "bretter" du den. Så er det bare å legge "bretten" på tråden på toppen av et av "bladene". så stifter du det bare fast og ferdig! <3

LYKKE TIL! <3

 Glemte å si at vi hadde julemarked på torsdag på skolen, pengene går til venneskolen var i Alalay i Bolivia. Jeg "jobbet" på ansiktsmalingruppa. Jeg var kanskje ikke så flink daah, menmen?? Her er bildene <3

Sånn skjer når du tar bilder, Millie haha søtingen! ??

På julemarkedet <3hei, har hatt verdens beste jenter på overnatting til i dag, Millie, Kaja, Nathalie, Mina, Selma og Lene Mari, søte dere daaah <3! Er med Lenen Mari gjør egentlig ikke noe spesielt. vi hører på All i want for christmas is ypou, kjempekoslig julesang.  SNØØØ! det har snødd masse! jeg synes det egentlig er bra jeg, ser ut osm det blitr en hvit jul i år!  skal til Asker for å kjøpe julegaver snart, legger ut bilder senere, blogges <3Okey, jeg skal teste dere hvor godt dere kjenner Justin Bieber

1. Hva er mellomnavnet hans?
2. Når er han født?
3. Hvor er han født
4. Hva er yndlingsfargen hans?
5. Hvilket stjernetegn har han?

Svar i kommentarfeltet, hvis det er en blogger som vinner, legger jeg ut bilde av bloggen. <3 

GOOD LUCK! <3
Hei, da er vi snart halvveis på julekalenderen daah dere, ikke lenge igjen til jul nå. Jeg må kjappe meg å kjøpe resten av julegavene jeg nå :) Er du ferdig med julegaveshoppingen? <3 Jeg har en sånn flax julekalender, jeg har vunnet på den tre ganger allerede, JIPPI!! Haha <3 Her er de to telysholdere fra åhlens som @shoppingandfashion la ut på Instagram <3Kjære lesere, sorry for at jeg ikke har blogget noe i det siste. skal prøve å blogge mer fremover.  Uken min har egentlig ikke vært så spennende. Tenkte jeg skulle vise dere hvordan man lagde en kjempefin stjerne til å ha i vinduet, men har ikke blitt ferdig med bildene ennå. jeg har også laget en video med mine 10 beste julegavetips, den kommer snart. Nå er det allerede 2. advent! ikke så lenge igjen til jul nå . <3 skal ut å stå på skøyter snart, hva skal du i dag da

Frister det? <3

 Ja, i går var det 1. Advent, kosliiig <3 var på kino i går og så på twilight og lagde pepperkakehus. Huset vårt er i alle fall litt pyntet til jul, er ditt? <3
I dag har jeg vært på dans med Nathalie, Mina og Kaja, elsker dere ??Ja, i dag er det 1. desember. da begynner juletida, kosliiiig. Julekalenderen også og det er på tide å finne frem julepynten, det skal i hvert fall vi. Denne tiden er alltid veldig koslig synes jeg. synes dere det? <3 tenkte jerg skulle vise noen bilder av det jeg kjøpte i London, det var noe jeg glemte å ta bilde av da, jaja. <3

Julekalenderen min <3  de tallene på siden er feil <3

Dagens outfit <3 Genser fra London

Fra London <3

Kjole til julaften <3

Køpte den nye Justin Bieber parfymen på Tax freen på Gardermoen, den kommer ikke ut i butikkene i Norge før i mars :( en rød telefonkiosk sparebørse, hunter sokkker til gummistøvlene mine, iPhone deksel, nail art pen i gull og svart, en joggebukse og en plakat av JB. 2 engelske bøker også, bare den ene er på bildet. <3Heihei,  var i London forrige helg fra torsdag til mandag. Det ble litt shopping da, he he. det var en sånn mamma og datter tur, det var koslig dah.<3 var på Madame Tussaudes, der hvor de har lagd voksfigurer av folk. det var gøy.Vi dro på en sightseeng buss. jeg tok også London eye. Det var en litt trist årstid der da. Tok noen bilder, men ikke så mange. De er tatt med telefonen, så det er ikke sikkert at det er så god kvalitet på dem menmen. Her er noen <3

 


Søøøte <3

Koslig med litt julepynt <3

Cupcakes! <3

Den smakte godt <3

Skulle ha tatt bilde av den røde også, menmen <3

BIg Ben! <3

London eye <3

Utsikt fra London eye <3

I wish it was real! <3

Bilder av klærne jeg kjøpte kommer senere <3

Hei, velkommen til bloggen min! <3

Litt om meg! <3

Jeg heter Hannah og er 12 år. jeg har lyst hår ikke sånn fryktelig langt, blå øyne sånn passe høy. I´m a belieber. Jeg spiller tennis og danser hiphop. Født 28. november 2000. jeg har ikke drevet med så mye med blogg før, bare en. så det kan hende ikke alt blir så veldig proft, menmen. Lærer nok litt underveis også.  Follow meg på instagram da vel: hannahsd.

Tusen takk for at du stakk innom, håper du kommer tilbake. <3 

 Dette er den første posten på min nye blogg ;)
Hananh Strand
Hei! Mitt navn er Hannah, og jeg er en 13 år gammel jente. På bloggen skriver jeg om hva som skjer i mitt liv og om hva som enn faller meg inn å skrive om. :)

http://instagram.com/hannahdalsrenarkiv


· Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · September 2013 · August 2013 · Juni 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012


kategorier


· Bake · Blogg · Hverdag · Innkjøp · Inspirasjon · Nelly favoritter · Outfit · Sminke · USA 2014


linker


· blogg.no · Få din egen blogg!


Design


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits