Hei
Først vil jeg bare si god påske! :) håper alle har hatt en fin påske og spist masse godteri! Jeg har vært på gran canaria i en uke og besøkt noen venner. I dag var en venn av meg og jeg ute på photoshot ute og da fikk jeg skikkelig vårfølelse! Jeg gikk i en kortermet genser og det var ikke kaldt i det hele tatt, og solen skinte også. :) i morgen er planen å være med Amalie og på tirsdag begynner skolen igjen.Hel, sitter på flytoget. Skal til Trondheim! Hele familien skal besøke mine to fettere som studerer der. Har ikke med macen så da blir det litt mobilblogging. Kommer hjem igjen på søndag ettermiddag.

Fant en sånn sykt kul Marc Jacobs cola light flaske på Narvesen. Den var super søt!<3
Hananh Strand
Hei! Mitt navn er Hannah, og jeg er en 13 år gammel jente. På bloggen skriver jeg om hva som skjer i mitt liv og om hva som enn faller meg inn å skrive om. :)

http://instagram.com/hannahdalsrenarkiv


· Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · September 2013 · August 2013 · Juni 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012


kategorier


· Bake · Blogg · Hverdag


linker


· blogg.no · Få din egen blogg!


Design


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits