Hei! Tenkte jeg skulle fortelle litt om dette laderdekslet. Det er jo først og fremst helt genialt. For sånne som meg ( som nesten aldri har noe særlig strøm på mobilen ) er jo dette en genial løsning.  Hvis du har ladet opp dekselet på forhånd så er det meningen at det skal gi deg (hvis du har 0%) 100%. Men, såklart hvis du bruker den mens den lader så kommer den jo ikke helt opp i 100%.

Et lite eksempel på at jeg er veldig glad for å ha dette var på onsdag da  jeg hadde 0% og skulle snart dra på et lagersalg, og jeg hater å ikke ha strøm fordi da føler jeg at jeg ikke helt får me meg hva som skjer på sosiale medier og sånn, haha. Men ihvertfall så visste jeg at jeg hadde ladet opp dekselet på forhånd, så i dag var dette helt perfekt. Jeg satte dekselet på, og ikke lenge etter var jeg ute av huset, og hadde ikke noen lademuligheter bortsett fra den geniale oppfinnelsen. Mens jeg var på salget så jeg at jeg hadde fått 67% allerede! Så, hvis du ikke allerede har dekselet, så burde du kjøpe det! Mitt deksel er kjøpt i Thailand, og kostet nok litt mindre enn det gjør her hjemme i Norge. Her er en link hvor du kan få kjøpt til 4 og 4s: DEKSEL. Her er til iPhone 5 og 5s: DEKSEL. Telefonen blir jo en god del tjukkere og lengre når man får på dekselet, men det får vel gå, i og med at det er så? hva kan jeg si? genialt? haha. ♥Hananh Strand
Hei! Mitt navn er Hannah, og jeg er en 13 år gammel jente. På bloggen skriver jeg om hva som skjer i mitt liv og om hva som enn faller meg inn å skrive om. :)

http://instagram.com/hannahdalsrenarkiv


· Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · September 2013 · August 2013 · Juni 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012


kategorier


· Anbefalinger · Bake · Blogg · Hverdag · Innkjøp · Inspirasjon · Nelly favoritter · Outfit · Sminke · USA 2014


linker


· blogg.no · Få din egen blogg!


Design


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits