Hei ♥♥

Videoen jeg lagde, er en sminkevideo!:) Første gang jeg har laget en sånn her, som jeg har piublisert, så ikke døm meg, haha. På videoen, så ser det ut som jeg er utrolig sur, (jeg var ikke det), men jeg tror det kommer av at jeg ikke skulle snakke i videoen, det hadde jo sett litt rart ut om jeg satt og smilte HELE tiden? Jaja, gjort er gjort. Jeg håper virkelig dere liker den. Alle produktene jeg har btukr, står på slutten av videon, til dere som skulle lure på det. :) Jeg må bare si at det tar veldig lang tid å lage en video, det er ikke selve filmingen som tar tid, men alt det som gjøres etterpå, som for eksempel redigeringn, og når du skal laste den opp på youtube. Men, jeg håper det er verdt det. :) Kos dere!

Skriv gjerne en kommentar om dere likte videoen, og hva dere synes om den! :)


  2 kommentarer på "Sminkevideo summer 2014"Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Ditt navn her
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som vennarkiv


· August 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · September 2013 · August 2013 · Juni 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012


kategorier


· Anbefalinger · Bake · Blogg · Hverdag · Innkjøp · Inspirasjon · Nelly favoritter · Oppskrifter · Outfit · Sminke · USA 2014 · Video


linker


· blogg.no · Få din egen blogg!


Design


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits