Hei fine folk!♥

Da jeg våknet i dag, lå jeg i sengen i to timer etter det! Jeg lå og var skikkelig redd, fordi det hørtes ut som det var en person inne på rommet ved siden av der jeg sover, og jeg var jo alene hjemme! Jeg begynte å vurdere om jeg skulle klatre ut av vinduet, men droppet det, haha. Så, du kan tro jeg var spent da jeg stakk hodet inn i døråpningen til det rommet. Men, det var heldigvis ingen der da. :-) Jeg er jo ganske lettskremt når jeg hører lyder i huset, når jeg er alene hjemme, håper ikke jeg er den eneste? Til frokost lagde jeg meg havregrøt for første gang faktisk. Eller, når jeg drar på skolen, pleier jeg å spise havregrøt, men da er det sånn pose greie. Ble ganske godt, selvom jeg ikke er noen superkokk. :-) Gjett hva? Jeg har filmet en video, som jeg skal legge ut senere i dag! Hvordan video tror dere det er?   1 kommentarer på "Video på vei"Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Ditt navn her
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som vennarkiv


· August 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · September 2013 · August 2013 · Juni 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012


kategorier


· Anbefalinger · Bake · Blogg · Hverdag · Innkjøp · Inspirasjon · Nelly favoritter · Oppskrifter · Outfit · Sminke · USA 2014 · Video


linker


· blogg.no · Få din egen blogg!


Design


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits