Hei dere♥

Jeg nevnte at jeg skulle til USA og på cruise i sommerferien? Jeg hadde det i hvert fall helt fantastisk, og opplevde mange nye steder! Så, denne ferien har for å si det sånn: vært helt innafor.Jeg holder på og skrive et innlegg om turen nå, som mest sannsynlig kommer ut i morgen. Og hvis dere ønsker det, så kan jeg få til en innkjøpsvideo, men hvis den ikke er ønsket, så kommer jeg nok ikke til å lage den.Her kommer en liten oppdatering til dere: Jeg  kom hjem forrige tirsdag, så har vært hjemme i 1 uke nå. Eller, jeg har ikke akkurat vært hjemme, i helgen var jeg i Sverige hos noen venner. Det er jo ikke så mange som er hjemme nå, meen har heldigvis rukket å møte de som er det. Har ikke egentlig noen flere planer for sommerferien, det er jo tross alt skole snart (æææ) . Og på fredag som kommer Amalie hjem (amaliekvam.blogg.no)! Har gledet meg såå til å se henne, fordi i hele sommerferien, så har det vært sånn at når den ene er hjemme, så er den andre et annet sted, så har ikke sett henne siden nest siste skoledag! Det er aaalfor lenge. 

 


  1 kommentarer på "Innafor"Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Ditt navn her
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som vennarkiv


· August 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · September 2013 · August 2013 · Juni 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012


kategorier


· Anbefalinger · Bake · Blogg · Hverdag · Innkjøp · Inspirasjon · Nelly favoritter · Oppskrifter · Outfit · Sminke · USA 2014 · Video


linker


· blogg.no · Få din egen blogg!


Design


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits