Hei!

Jeg har en liten nyhet til dere! Jeg skal nemlig fargw håret! Ikke veldig mye mørkere, men litt. Grunnen til at jeg velger å gjøre dette, er fordi håret mitt blir så UTROLIG fort fett. Hvis jeg dusjer håret om kvelden, så er det ikke no særlig fint lenger neste morgen. Og hvis jeg dusjer om morgenen er ikke håret noe fint lenger dagen etter. Det er mange som sier at det hjelper og ikke vaske håret så mye, at håret da ikke blir så fort fett. Til vanlig vasker jeg håret ca. annenhver dag.. Men de gangene jeg ikke vasker det så ofte, blir det veldig stygt, så jeg orker ikke å teste ut om det blir mindre fett av å vaske det sjeldnere fordi da går jeg rundt med helt forferdelig stygt hår. Når man farger håret blir det tørrere, og mange mener at håret ikke nlir så fort fett da. Så, mye av vitsen er at vi skal teste ut om håret blir like fort fett etter fargingen, som det gjør nå.

Men, jeg skal nemlig ikke farge det før etter sommerferien, rett før skolestart. Grunnen til det er at hvis jeg farger det før sommeren, kommer mye av fargen til å gå ut av håret fordi jeg bader. Så derfor venter jeg altså. 

Jeg synes ombré ser veldig fint ut, men vet ikke om jeg kommer til å kle det... Jeg synes håret til Aurora Mohn er veldig fint, skulle gjerne farget det sånn. Det kan godt hende, vi får se.Skal ikke farge håret så mørkt som på noen av disse bildene da. 

  0 kommentarer på "Farge håret!"Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Ditt navn her
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som vennarkiv


· Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · September 2013 · August 2013 · Juni 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012


kategorier


· Anbefalinger · Bake · Blogg · Hverdag · Innkjøp · Inspirasjon · Nelly favoritter · Oppskrifter · Outfit · Sminke · USA 2014


linker


· blogg.no · Få din egen blogg!


Design


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits