Hei!

Noen ganger så er det sånn at  man virkelig ikke aner hva man skal blogge om. Har dere som blogger/har blogget følt det slikt noen gang? Det har jeg, maaange ganger. Noen dager er det ike noe spesielt som har skjedd, og man har ikke gjort noe spesielt, og da er det jo ikke no morsomt å lese om heller. Sånn som i dag, jeg har spist frokost og dusja, that´s it. Det er jo ikke gøy og lese om det? Og det blir akkurat så mye som 2 setninger å skrive om det. Og når man ikke har noe å skrive om, synker motivasjonen. Uten motivasjon er det jo heller ikke noe gøy å blogge, bare stress derimot. Når man mister motivasjon, legger man kanskje ikke ut så mange innlegg som man pleier, og da synker lesertallene, og når tallene synker så får man enda mindre motivasjon. Siden jeg er på vei dit jeg har snakket om nå, så spør jeg dere: hva skal jeg blogge om? hva synes dere det er gøy å lese om? Hva skal til for at dere klikker dere inn på bloggem dagen etter, og dagen etter der igjen osv?

  2 kommentarer på "Hva vil dere jeg skal gjøre?"Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Ditt navn her
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som vennarkiv


· Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · September 2013 · August 2013 · Juni 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012


kategorier


· Bake · Blogg · Hverdag · Innkjøp · Inspirasjon · Nelly favoritter · Outfit · Sminke · USA 2014


linker


· blogg.no · Få din egen blogg!


Design


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits