Siden jeg la ut et sminke-innlegg i går, så rakk jeg ikke å skrive noe mer. Deerfor har jeg ikke fortalt noen av dere om dagen min igår. Vi var på stranda med hele trinnet, hele dagen. Det var jo bare utrooolig deilig! :) Siden jeg ikke er en så veldig bade engel, så trodde jeg selv at jeg ikke kom til å bade. Haha, men det gjorde jeg faktisk! og ganske lenge også. Det var veldig deilig og forfriskende. Vi hadde med oss blandt annet fruktsalat, kjeks og saft, og vi grillet også pølser. Det var en utrolig deilig dag, og vi slutta klokken ett. Så tok Emma og jeg bussen fra stranda og hjem til meg. Senere dro vi til Amalie og Mina, og Maria kom også. :) På kvelden dro Emma, Maria og jeg hjem til meg. Vi så på fillm og spiste is på natta, haha. De overnattet hos meg, og vi våkna ikke før nesten halv tolv! Vi sto opp og spiste deilig frokost. Emma og jeg dro til Sandvika storsenter med Amalie og Mina og var der en god stund. Emma dro hjem før oss derfra, så da dro resten hjem til Amalie. Hos Amalie gjorde vi ingenting, haha. Men nå må jeg nesten gå fordi jeg skal spise middag. :) 

  0 kommentarer på "Sandvika"Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Ditt navn her
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som vennarkiv


· Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · September 2013 · August 2013 · Juni 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012


kategorier


· Bake · Blogg · Hverdag · Inspirasjon · Nelly favoritter · Outfit · Sminke


linker


· blogg.no · Få din egen blogg!


Design


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits