Hei dere!
Er det noen av dere som er lei av å bare ha vanlige brødskiver med kjedelig pålegg på til skolemat? I så fall, så skal jeg vise deg en veldig god og sunn sandwich som du kan ha med på skolen. Fikk smake denne sandwichen hos Amalie, og jeg syntes den var SUPER god :)

Det du trenger:

De grove trekant formede plarbrødene ♥

Ost ♥

Skinke ♥

Agurk ♥

Tomat   ♥

Avokado  ♥

Paprika ♥

Salat ♥

Ffor at ikke polarbrødene ikke skal bli helt ekle i matpakken, så kan det være lurt å pakke grønnsakene og salaten sammen, og osten og skinken sammen, i plastfolie. Så legger du på alle ingrediensene på polarbrødet på skolen, og dermed har du en kjempe god sandwich! :) Det kan jo være mer praktisk kanskje å lage dette til frokst eller lunsj for da kan du legge alt det som skal være på sandwichen med en gang. 

 


  1 kommentarer på "Sandwich"Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Ditt navn her
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som vennarkiv


· Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · September 2013 · August 2013 · Juni 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012


kategorier


· Anbefalinger · Bake · Blogg · Hverdag · Innkjøp · Inspirasjon · Nelly favoritter · Oppskrifter · Outfit · Sminke · USA 2014


linker


· blogg.no · Få din egen blogg!


Design


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits