Hellu, i dag har vi holdt presentasjonen om vårt bidrag i Grundercampen. Først hadde vi generalprøve foran våre to kontaktlærer. Og dene ene læreren er norsklæreren vår, så var dette en sjanse (for de som ikke er så muntlig i timene) for å påvirke norsk muntlig karakteren vår. Neste gang var det ikke generalprøve, da var det alvor. Når vi kom inn døra satt det en jury der, bestående av en mann og en dame. Vi holdt presentasjonen vår og jeg klarte selvfølgelig å glemme hva jeg skulle si, så det gikk ikke så veldig bra for min del. Etter at alle på trinnet hadde holdt presentasjon, skulle de 6 beste gruppene holde presentasjonen sin foran hele trinnet! Vi på min gruppe var helt sikre på at ikke vi var en av de , haha. Men, vi var faktisk det! Jeg ble helt tomat i ansiktet når de ropte opp navnet til gruppen vår, og jeg var kjempe nervøs for å snakke foran hele trinnet. Heldigvis så var jeg ikke helt rød i fjeset når jeg snakket. Videre, når alle de 6 gruppene hadde holdt presentasjon, skulle juryen plukke ut 2 av dem som skal presentere oppgaven sin i kulturhuset neste fredag, og da skal de kjempe mot andre skoler. Vi ble desverre ikke tatt ut til det. 

Haha, men nok om det. Vi fikk tilbake to prø-ver i dag! RLE-prøven følte jeg ikke hadde gått så sykt bra, så jeg forventet egentlig en 4- ellerno, men så fikk jeg 5- og dable jeg kjempe glad! :) Vi fikk også tilbake mattetentamen, men den får vi ikke karakter på enda. Amalie så i gjennom den, og vhun tror jg kommer til å få en 5´er, hun vedder faktisk penger på at jeg får det.

 På skolen var de 8. trinn som skal starte til høsten på besøk. Jeg husker kjempe godt når jeg var og besøkte skolen min for ca. 1 år siden, men det føles virkelig ikke så lenge siden! Nå er jeg hos Amalie, og vi har ikke gjort noe frem til nå, men nå skal vi på butikken å kjøpe karbonadedeig til middagen som vi skal lage etterpå. Kanskje jeg skal legge ut oppskrift? Det er en meksikansk gryte i sånne fajitas lumper-skåler (noe nye greier). 
 


  2 kommentarer på "Gründercamp"Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Ditt navn her
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som vennarkiv


· Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · September 2013 · August 2013 · Juni 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012


kategorier


· Anbefalinger · Bake · Blogg · Hverdag · Innkjøp · Inspirasjon · Nelly favoritter · Oppskrifter · Outfit · Sminke · USA 2014


linker


· blogg.no · Få din egen blogg!


Design


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits