Hei dere! I dag startet vi med noe som heter grundercamp på skolen. Det er et "oppdrag" vi fikk som vi har jobbet med i dag og litt i morgen og så skal vi presentere det foran en jury. Dette året var temaet for campen "et friskere Asker". Så, vi fikk velge mellom to oppgaver. Den 1. oppgaven var å finne på 5 sunne lusnjer man kan kjøpe på skolen. Hvis man valgte denne oppgaven måtte man regne ut hvor mye de forskjellige matvarene kostet, og slikt. Vi jobbet i grupper, og min oppgave valgte oppgave 2 som er at man skal finne på en aktivitet som ikke er drevet av voksne.  Vi rakk å bli ferdig med både plakat, power point og manus til presentasjonen i dag, så i morgen frem til vi skal presentere så skal vi bare øve, øve, øve. :) Juryen trekker ut noen vinnergrupper fra skolen min, så skal de videre konkurrere om 1. plassen mot de som har vunnet fra andre skoler i asker, og 1. plassen er på hele 5000kr.

Nok om det. I dag skal jeg på et lagersalg til en butikk som heter Anouska. De selger veldig mye fint som blant annet denne fine toalettmappen og dette sengeteppet. :)  

//Hva skal dere i dag?
  0 kommentarer på "Anouska"Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Ditt navn her
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som vennarkiv


· Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · September 2013 · August 2013 · Juni 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012


kategorier


· Bake · Blogg · Hverdag · Inspirasjon · Nelly favoritter · Outfit


linker


· blogg.no · Få din egen blogg!


Design


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits