Hei folks! Vi så på film i 2 timer på skolen i dag, og jeg holdt seriøst (det er ikke tull) på å sovne. Har det skjedd med dere også? haha. Etter skolen var ferdig dro Maria, Emma og jeg hjem til meg. Vi tok noen fine bilder, og her er noen av de:
Var ikke den marihøna søt??

Og nå har vi nettop laget boller. Maria dro for en stund siden fordi hun hadde noen andre planer (populær jente assa). Siden vi ikke har så god tid, brukte vi en ferdigpose fra møllerens.  

Etterpå skal Amalie og jeg på tur til Skaugumsåsen som er Asker sitt høyeste punkt, så det blir koselig. Det er veldig fin utsikt der også. :)

♥♥

 


  1 kommentarer på "Boller"Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Ditt navn her
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som vennarkiv


· Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · September 2013 · August 2013 · Juni 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012


kategorier


· Bake · Blogg · Hverdag · Nelly favoritter · Outfit · Spørsmålsrunde


linker


· blogg.no · Få din egen blogg!


Design


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits