Må si det har vært utrolig deilig å ha en sånn langhelg! Har knapt vært hjemme siden torsdag, haha. Dette er langhelgen min kort oppsummert: på torsdag dro jeg og noen venner til vollen, på fredag var vi en gjeng som dro til oslo, og da ble en topp fra zara med meg hjem. :) På fredagen overnattet Mina og jeg hos Amalie, og i går surra vi rundt hele dagen også overnattet Amalie, Rebecca og jeg hos Mina. ? I dag har jeg ikke gjort stort. Har hjulpet Amalie med designet på bloggen hennes (amaliekvam.blogg.no) og tatt litt bilder med henne og Maria. Jeg kjenner nå at jeg ikke har så veldig lyst til å dra på skolen i morgen, hadde begynt å få en følelse av at dette var sommerferien, haha. 

Vi har tatt utrolig mte bilder denne helgen, så jeg bare slenger med noen her :)

 


 


  1 kommentarer på "Langhelg"Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Ditt navn her
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som vennarkiv


· Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · September 2013 · August 2013 · Juni 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012


kategorier


· Bake · Blogg · Hverdag


linker


· blogg.no · Få din egen blogg!


Design


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits