Hei.
I dag våknet jeg av at telefonen ringte og at Amalie da lurte på om jeg ville bli med på stranda, så da dro vi. :) Vi ble 6 stk og vi hadde med engangsgrill, potetgull, godteri og brus, så vi koste oss skikkelg! :)Det kom noen til og da ble vi 9, så det var koselig. :) Og fysøren så varmt det har vært i dag, men jeg hadde ikke så veldig behov for å bade siden jeg badet i Spania for 2 dager siden og fordi det ikke er så veldig varmt i vannet, men det stoppet ikke alle de andre fra å gjøre det! Alle badet ikke da, så heldigvis var ikke jeg den eneste som sto på land og så på. Kom hjem for litt siden og har ikke gjort noe spesielt siden.

//Hva har dere gjort i dag?


  2 kommentarer på "Beach"Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Ditt navn her
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som vennarkiv


· Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · September 2013 · August 2013 · Juni 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012


kategorier


· Bake · Blogg · Hverdag


linker


· blogg.no · Få din egen blogg!


Design


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits