Hei?

Denne uka har det ikke skjedd noe spesielt egentlig, bortsett fra at vi har fått karakterkortet. Det er nok noen fag jeg skal prøve å kpmme opp en karakter på. Ellers så blir jeg gal av å ikke gå på noen aktiviteter etter skolen, så nå har jeg tenkt å prøve ut cheerleading. Så nå tøyer jeg hver dag for å komme ned i spagaten. Har faktisk merket at jeg har blitt litt mykere. :) Dere har kanskje sett at jeg har fått nytt desgin på bloggen? Det er ikke så veldig annerledes enn det forrige. Klarte å få til en midertidig header. har vært  inne på noen nettsider og funnet en del ting jeg ønsker meg og lagde en liten kollasj av det. Tingene på bildet er fra victorias secret, juicy couture, abercrombie, eller nelly.com. 

haha, vet at den ene tingen har kommet to ganger, men det var virkelig ikke meningen.  :)


  0 kommentarer på "Lørdag"Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Ditt navn her
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som vennarkiv


· Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · September 2013 · August 2013 · Juni 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012


kategorier


· Bake · Blogg · Hverdag


linker


· blogg.no · Få din egen blogg!


Design


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits